tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kevään juhlaa - Wappua!

Kevät on siis saapunut:)
Huomenna kevään alkamisen juhlaa eli Vappu.
Meillä on se oma Vappu.

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Autoja, autoja

Käytiin tänään Hot Rod&Rock Showssa "Pirkkahallissa"
Autoja oli kaikenlaisia, todella tuunattuja ja laitettuja, paljon vaivaa nähty ja rahaa oli palanut todellakin. Rekoissa upeita maalauksia.

Amerikan dollarin hymyjä, ja symppiksiä matkailuvaunuja. Vanhalla hyvällä maulla laitettuna.

Ruokaa meille tarjoili American Diners, kuten teemaan sitten kuuluikin. Hyvää oli ja päälle vielä jäätelöä, nyt mahan viereen nukkumaan.

Tampereella on kevät pitkällä, ruoho jo vihertää puistossa. Aurinko helli meitä tänään, vaikka ilma muuten oli kylmän tuulinen.

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Birthday party

Meillä oli juhlaa tänään, kakkua ja ruusuja riitti.
Kilisteltiin hyville vuosille.

Herkkuja ja vieraita.
Mukava päivä.
Ilmakin oli armollisen kaunis aurinkoinen, kuten tilauskin oli;)

perjantai 26. huhtikuuta 2013

lauantai 20. huhtikuuta 2013

ikkunan välissä

Nyt kun ikkuna tuli pestyä - oli kuusi pintaa, niin välistä piti saada joulutontut ja tekolumi ja valot pois tuli tilalle lelukokoelma. Prinsessa Ruusunen prinsseineen, bambeineen ja jäniksineen.
Sitten on junia ja autoja ja muumeja ja pikkuruinen teeastiasto.

Talvehtineet pelargoniat ovat kasvaneet valtavasti. Varsinkin vanhat ovat jo tosi valtavan kokoisia. Tarttis tehdä sille jotakin. Uudet taimetkin ovat ihan kiitettävästi kasvaneet. Kohta alkaa kukinta, nuppuja havaittavissa.

Kasvun riemua - vihdoinkin

Päästiinhän siitä talvesta lopulta ja tosi nopeasti tämä loppu sitten menikin. Onneksi. Lunta ei juurikaan missään ole, pihassa ainakaan. Sipulit lykkäävät vartaa ja muutenkin herääminen on vauhdissa, maa vaan on vielä jäässä. Aurinkokin nyt hellii jo.
Sain juuri pestyä keittiön ikkunan ja joulujutut välistä pois ja lelut tilalle kuten aina kesäisin on ollutkin. Kyllä tuli heti kirkkaampaa sen harmaan ruudun jälkeen. Vielä olisi muutama muukin lasi pestävänä, mutta kaikki aikanaan sanotaan.
 
Myyrä on alkanut tulla yhtä luonnon kanssa, puurunko mitä vaste se on nojaillut viitisen vuotta on ominut myyrän ja nyt se kasvaa sammalta. Hyvä varmaan siinä olla.
Krookuksetkin kukkivat täyttä päätä, en ollut huomannutkaan ennen kuin tänä aamuna, siellä ne violettisena hohtivat ja ottivat aurinkoa.

Sinililjaa tulee ja tulppaaneja. Viime syksynä niitä maahan taas urakkalla tökittiinkin että sais tullakin. Etupihalla narsissit kovasti ovat venyneet. Siellä ne saavat aurinkoa koko päivän.
Lintupöntöistä on kova kisa käynyt viime viikkoina ja nyt näyttää että vuokramarkkinat toimivat 100 % ja joka kämppä on nyt vuorattuna.


perjantai 19. huhtikuuta 2013

PuNainen Päivä

Minun punainen kisuni
 
Punaiseen voivat pukeutua sekä miehet että naiset: iloisesti, ilman paineita ja kukin omalla tavallaan. 2013 Pukeudu punaiseen -päivää vietetään 19.4.

Mikä Punainen?

Punainen on Suomen Sydänliiton ja Hengitysliiton terveyttä edistävää viestintää. Tavoitteena on lisätä erityisesti naisten tietoisuutta sydänterveydestä ja kannustaa naisia terveisiin elintapoihin.
Suomalainen sydänterveys on kehittynyt myönteisesti viime vuosikymmenten aikana, mutta sydän- ja verisuonitaudit ovat edelleen suomalaisten naisten ja miesten yleisin kuolinsyy. Terveellisillä elintapavalinnoilla jokainen voi pienentää sairastumisvaaraansa jopa yli 80 prosenttia.
 
Kahvit juodaan punaisista kupeista

Kotiasuna punaiset verkkarit ja punainen T-paita.
Sopii hyvin perjantaisiivoukseen.

Illalla pujahdetaan punaisen huovan alle telkkua katsomaan.
 
Hyvää punaista viikonlopun alkua kaikille punaisiin pukeutuneille.
 

torstai 11. huhtikuuta 2013

Hei muumi!

Kevät saapuu viimein, uskoin siis tänään meteorologia. Terminen kevät saapuu, mitä sitten tuokaan tullessaan, vesisadetta luvattiin ja lumien lähtöä, toivotaan kovasti. Lumet ovat tällä viikolla jo hyvin sulaneetkin, kiitos plussakelin, aamulla vaan on aina pakkasta, huomenna toivon mukaan ei ole. No kevät tulee ainakin kauppaan. Uudet muumikupit olivat saapuneet ja ihania ne ovat.
 
Kaikkia ihania lakanoitakin on tullut lisää, siis muumisarjaan. Kyllä minäkin retkimuumissa nukkuisin ja hyvin nukkuisinkin. Taidan hankkia sellaiset:)

 

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Takatalviko?

Aivan järkyttävä keli alkoi iltapäivällä. Lunta tulee ja tulee vaan, ei siis yhtään kivaa. Vaikka lehdessä sanottiin ettei tämä ole mikään takatalvi koska kevätkään ei ole alkanut niin tämä on siis talvi. Normi talvi siis jatkuu, jee jee vaan. Onneks ensi viikolla on kuiteskin joka päivä plussakelit joten tämä moska sulaa ennemmin tai myöhemmin pika pikaa poiskin. Takatalvet ei vaan ole mua varten.
(kuva Aamulehdestä)
 
Ei enää lunta, pliiisss!!!!
 
 

torstai 4. huhtikuuta 2013

Jäätelökausi korkattuna

Olen sen verran vanhanaikainen että en syö jäätelöä talvella siis sellaista tuuttia taikka puikkoa, vaikka altaat niitä pullolaan onkin. Jätski kuuluu kesään ja eilen aloitin jäätelökauteni. Tällainen ihana uutuus huusi siellä pakastealtaassa. Magnumin 3passionate kiss, tiramisu!!!!
Oli muuten ihanaa ja paketti kans. Kivassa avattavassa laatikossa, hauska minusta. Mutta eihän siitä kuvaa saanut koska söin sen hetimiten autossa ja nyt on vain tyhjä laatikko. Näitä oli ainakin neljää eri makua, tarttee varmaan kokeilla kaikkea, onneks tämä jätskikausi alkoi vasta.
Ennen uutuusjätskit tuli maistettu kaikki läpi, mutta nykyään niitä tulee sellaisella vauhdilla ettei kaikkea millään ehdi, tai haluakaan. Jos on löytänyt jonkun tosi hyvän niin sitä saattaa mennä useampikin ennen kuin tarttuu taas uuteen haasteeseen.
 
Jätski päivässä pitää lääkärin loitolla, niinhän se meni se sananlasku;)

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pajutilalla


Käytiin tänään ...
ei ihan Pariisissa mutta Marjamäen Pajutilalla. Kova meininki pukitkin kävelivät katolla;)
Kaikenlaista ihanaa oli väkerretty pajusta ja ilma oli mitä ihanin aurinkoinen kevät!


Villieläimet tervehtivät heti portilla, aika työ noissakin on ollut.


Myymälässä kaikenlaista ihanaa sisustustavaraa, aurinkoista mansikanpunaista ja hempeää turkoosia. Hauskoja tyynyjä ja eteisessä tervehti puinen hirvinukke.

Tänne tullaan toistekin kesällä kun kaikkea on pihalla lisää. Nyt oli vielä paljon lunta ja pihalla ei ollut pajujuttuja vielä tehtynä. Sesonki siis edessä päin. Aika paljon oli ihmisiä liikkeellä kun parkkialuekin oli melko täynnä. Kiva paikka.