keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Sikaa


Tätä me ahdamme suuhumme reilun viikon päästä, joku on jo
saattanut aloittaakin. Onkohan tuokaa potsi enää hengissä,
vai liekö palvaamossa kypsymässä?
Sika on kyllä  valitettavasti hyvää kun hyvin laittaa.
Varsinkin sinappihunnulla ja yöllä jääkaappikylmänä
limpun päällä, vai mitä.
Mä en ainakaan kyllästy joulukinkkuun, kyllä sitä pari
viikkoa syö.
Toiset syö sitä rumanaamaista lintua-kalkkunaa.
Kuivaahan se on ja aika miedon makuista. Mä en
oikein suosi sitä, ainakaan jouluksi. Voi käydä
niinkuin Mr Beanille että lipsahtaa kalkkuna perä edellä
päähän, sitten ei ole kivaa kenelläkään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti