lauantai 28. tammikuuta 2012

Kaupungilla

Oltiin esikoisen kanssa lounaalla Panco Villassa, tilasin lohisalaatin, se oli tosi iso ja pariloitua lohta runsaasti, oli kastikkeet, nachot ja leivät. Annos oli tosi iso ja osa jäikin, ei siis mikään "pikkunälkään salaatti" vaan todella ruokaisa ruoka-annos, tilattiin talon chileläistä punkkua ja hyvin maistua meille. Panco Villat ovat tosi kivoja paikkoja, olen Tampereellakin käynyt kahdessa, Ylöjärvellä ja Hämeenlinnassa. Kaikissa on kiva fiilis, jos tykkää meksikolaisesta sisustuksesta ja väreistä. Minä tykkään ainakin ruokapaikkana. Palvelu on aina ollut nopeaa.

(kuva otettu puhelimella, ei kovin hyvä, mutta hyvää oli:))

Vihdoista viimen sain villatakkiin napin ommeltua ja päälleni. Ei mennyt kun vuosi siinäkin hommassa. Langat sai siis vuosi sitten joulupukilta ja nyt on nuttu valmis, lämmin paksu takki tuli kuten tarvekin oli.

Pihabongaus -tapahtumassa tarkkaillaan tunnin ajan lintuja omalla pihalla tai muulla paikalla joko lauantaina 28.1. tai sunnuntaina 29.1. Pihabongaukseen voi osallistua kuka tahansa. Pihabongaus ei ole kilpailu, joten havaittujen lintujen määrä ei ole ratkaisevaa. Osallistumismaksua ei ole eikä ilmoittautumista tarvita.


1 kommentti:

  1. Ihanat blogit sinulla. Seurannut ensin joulublogia ja sitä kautta kaikki muitakin. Omaa blogiuraa vasta aloittelen. Kimurantilta tuntuu kaikki toiminnot. Kauniin kirpeitä talvipäiviä sinne :)

    VastaaPoista