lauantai 2. kesäkuuta 2012

kesähankintoja

Uusi tarjotin tarttui käteen, se oli niin halpakin.
Tällainen korkeareunanen lasinkeräystarjotin mun mielestäni. Mutta ihan yleiskäyttöön tulee. Harvemmin meillä niin paljon laseja on kerättävänä että tarjotinta tarvittaisiin. Kesällä kylläkin juhlat että silloin tarvitaan.

Istutin laventelille kaveriksi muutaman sinisen lobelian. Toivotaan että täyttävät ruukun alaosan ja ylhälle sitten laventeli aukaisee ihanaiset violetit kukkansa kun sen aika on.


Yhteen amppeliin istutin tänä vuonna kausimansikkaa, pari taimea tässä. Kukkiakin on jo ja raakileita, satoa odotellessa. Laitoin katoksen alle ettei sade ihan hakkaa ja voi sitten rauhassa napsia mansikoita. Toivotaan ettei räksät syö.


Kärhö aukaisi kukkansa, tämä ensimmäinen aikainen alppikärhö. Tykkään niin sen väristä. Kaikkia on vähän tänä vuonna sininen-lila värillä?

Heräsinkin tänään aikaisin 7 aikaan koska illalla menin aikaisin nukkumaan, silmä ei vaan pysynyt auki. Tuli nukuttua kunnolla. Sateeseen herättiin. Luonto tykkää mutta juhlijat ei. Mulla ei olekaan juhlia tänä keväänä, ensi vuonna kummipoika varmaan juhlii. Nyt lähden kohta kauppaan koska aukeat klo 8.
Hyvää juhlapäivää niille joilla on ja muutenkin mukavaa viikonlopun alkua. Taidan mennä katsomaan puutarhalle kukkia, koska siellähän on hiljaista nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti