torstai 12. heinäkuuta 2012

oSTokSIA Ja vALmisTELuja

Eilinen ostos Ohlsonilta, FM Radion ns. Tivoli feikki, hinta vaan on niin sopiva 9 eeroo ja vähän päälle. "Aito" taitaa maksaa jo 200 eeroa. Tämän ulkonäkö on vaan niin paljon parempi kuin sen ns. aidon. Hyvin kuuluu - siis ääni radiosta, sitä kun tavallisimmin kuunnellaan aamuisin. Nyt kylläkin lomallani radio on päällä kaiken aikaa. Ihanat valot namikoissa, näkyy siis pimeälläkin.

Toinen eilinen oston on uudet lamput makkariin, valkoista valittiin, ihan tavallisia valkoisia hainkin ja nämä ovat tosi hyvät, peräti 9 eeroo kpl, jalat ja varjostimet myydään erikseen. Varjostimia voi hankkia vaihtareina uusia.

Nämä sain aikaiseksi tänään tupakantumppi purkit juhlia varten, ettei vieraiden tarvi maahan heitellä ja metsään piilottaa. Kultaista spraytä ja tussilla kuvat, ettei vaan jää epäselvää mitä varten ovat. Tänään kylläkin vielä maalasin makkarin kattolistat ja verholaudan, huomenna laitetaan siis tapetit. Alkaa makkari valmistua pikkuhiljaa.

Hyttyskynttilät kaivoin esiin ja laseja niitä varten.  Näitä voidaan viikon päästä tarvita, ettei hyttyset syö vieraitani.

KASVIHUONEELLA:
KURKUN KIEMUROITA

KURKKU KUKKII, IHANAN KARVAINEN:)

VIHREÄÄ LYHTYVALOA ANSARIIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti