perjantai 5. lokakuuta 2012

hoitoa tarvitaan...

Tein kasvonaamion (en ihan tällaista), leikin vähän Halloween kuvankäsittelyä ja naamani on aika kamala, eli hoitoa tarvitaan:)

Oikeasti tämä oli ihan valkosuklaanaamio jossa oli kookosta mukana, kaupasta valmista tavaraa siis. Tuoksui niin herkulliselta mutta en maistanut ettei tule pettymistä sillä tuskin oli tarkoitettu sisäiseen käyttöön.
 
Tänään en käynyt lenkillä sillä puolet meistä lähti Hämeenlinnaan iltapäivällä. No lenkillä tuli käytyä ti-ke-to päivinä, 8 km kiivasta sauvakävelyä joka päivä. Ensi viikolla jatketaan. Alkaa jo näkyä - tuloksia.
Huomenna ostamaan uusia lenkkareita sillä vanhat (2 v vanhat) ei vaan sovi mun jaloille, nytkin toisessa on kauhea rakot. Mulla on niin vaikea jalat, nahka on niin ohutta että aina tulee rakkuloita tai muita hiertymiä vaikka olis minkälaista kalliit sukat, niitäkin on hankittu kaikenlaisia, tuella ja ilman jne. Satsaan nyt hyviin lenkkikenkiin jotta syksystä selvitään edes jotenkin ettei tarvi paikata jalkoja kaiken aikaa. Tosin onhan näitä pakkailtu jo aika monta kymmentä vuotta joten haittaaks se?
 
Tänään TV:stä Nelonen klo 21:30:
 
 
(Mission Impossible/USA 1996). Tom Cruise esittää pääosaa toimintaseikkailussa, joka käynnistää huippusuositun elokuvatrilogian. Mestariagentti Ethan Hunt (Tom Cruise) saa ratkaistavakseen vaativan ja huippuvaarallisen tehtävän, joka kuljettaa hänet Prahaan. Hengästyttävän toiminnan keskipisteessä petturiksi epäillyn miehen on myös puhdistettava oma maineensa.

Tarteehan se vahdata vaikka sata kertaa nähty, tää on vaan niin hyvä (varsinkaan kun Cruise ei ollut vielä syönyt vaimonsa istukkaa:)) Jatko-osathan on ihan hanurin perukoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti