lauantai 18. toukokuuta 2013

Kaktusta kehiin

Voi Herran Jee tätä maailman menoa, Jättis kaktus on viranomaisten kynsissä kun ko. jätskissä ei olekaan kaktusta. Ja nimi viittaa harhaan. Onkohan tämä ainoa tuote, oikeesti. Kuten lehdissä luki myös ei pingviinipuikko ole pingviiniä nähnytkään, vai oletko sinä?
No onneksi ehdin syödän yhden tällaisen kaktuksen ja hyvää oli kuumalla, ihanan makea päällinen ja sisällä suolaista nougatkastiketta, hauska kiva ylläri, vaikka tiesin etukäteen sen suolaisuuden silti se oli ihanankiva ylläri, sopi hyvin tähän. Olikohan tämä viimeinen kaktus tuutti, vai aikooko ne vetää tämän markkinoilta. Suomi on kieltojen luvattu maa, kaikkea kytätään suurennuslasilla nykyään, Lottoarvontakin loppuu, voi pyhä jesse tätä menoa!
Kannatta siis käydä heti kaupan pakastealtaalla ja nakata tämä herkku mukaan ennen kuin on liian myöhäistä. Minäkin ostin tämän kun lehdessä makuraati valitsi tämän kesän parhaaksi uutuudeksi erikoisella maullaan.

"Eihän kukaan tiedä, miltä kaktus maistuu" - Viranomainen puuttui uutuusjäätelöön

Saivartelua lisää:
Pesin hellaa "saippuavillalla" sellainen pahvilaatikko missä on teräsvillaisia saippuoituja palasia. Missä se villa on?
Minusta se on metallilankaa!
Pitäiskö tehdä valitus jonnekin.

Automerkki Fiat Panda, onko siinä pandakarhua, lienee aika uhanalainen laji, muistaakseni. Miten siitä voidaan tehdä auto, kyllähän kaikkille tulee heti mielikuva että söpö pikku panda on laitettu Fiatin muotoon vain?

P.S. Kaktustuutteja oli vielä Siwan altaassa äsken!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti