torstai 27. kesäkuuta 2013

Arkea ja kesähellettä

Viikon on mittarinlukemat näyttäneet 26-30, aika tukalaa on ollut, varsinkin yöaikaan kun ilma ei viilene lainkaan. Eilenkin oli auto työpäivän jälkeen parkkialueella kuin mikroaaltouuni. Melkein olis tarvittu patakintaita. No nyt onneksi ilma raikastuu kun ukkostaa ja vettäkin tulee kiitettävästi kasveille. Hyvä niin, huomenna onkin taas aurinkoinen päivä.
Viikolla käytiin töiden jälkeen parina päivänä kätköillä ja muutamia löytyikin. Huomenna lähdetään suunnituskisoihin talkoolaisiksi ja sunnuntaina lupasin myös mennä johonkin suunnistuskisoihin talkoileen, Juupajoelle päin. Ihan kivaa vaihtelua. Harmittaa kun Vanhan kirjallisuuden päivät on lauantaina enkä pääse tänä vuonna sinne menemään, olisi ollut kiva taas poiketa Vammalassa (vaikka onkin virallisesti Sastamala).
Vanhan kirjallisuuden päivien vuoden teemana on moraali. Kannattaa poikeata, jos kirjat kiinnostaa. Siellä on paljon myynnissä kirjoja ja valtava teltta pihalla missä on kirjakirppari. Ja paljon muutakin kivaa ostettavaa. On sieltä jotkut tehneet hyviäkin kirjalöytöjä, harvinaisuuksia.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti