lauantai 13. heinäkuuta 2013

Outdoor Day

Aamusta säntäsimme kätköille, jotenkin on jäänyt tämä "putki päälle" . Onneksi tämä putki on ns. terveellinen. Hienoja kätköjä löytyi, jopa aivan ihana TB/GC-hotelli. Oltiin suut montulla kun avattiin se, ei ole ennen moista nähty. Meidän perässä tulikin hollantilaisia kätkölle, mahtoivat hekin ihmetella mahtavaa hotelliamme. Ainakin lokikirjan mukaan eivät ole moista nähneet milloinkaan. Kiva kun Suomessa on tällaisia. Paikalta bongattiin ainakin 30 kolikkoa ja reissaajaa. Kannatti poiketa.

Tänään 13.7.2013 olikin tällainen päivä, tämä ilmestyi sivuille oli nääs ulkoilupäivä, sattuipa hyvin sillä meillä meni 8 tuntia tähän reissuun. Eväät oli matkassa, juomaa ja jätskiä ostettiin matkalla lisää. Hellettä piisasi ja naamat punoitti illalla kotona. Kyllä nyt ramoo;) Yöllä ei tartte varmaan lampaita laskea, sen verran tuli talsittua.

Mitä mitä, kylttikin on väärinpäin
- ei vaineskaan, oltiin takapihalla!!!

Kotiapäin tullessa oli Keskustorilla kansainväliset markkinat, kyllä oli väkeä vielä tähänkin aikaa ja liput liehui. Kiva kun on erilaisia tapahtumia, Ratinassakin oli nuorten EM-kisat ja ilmat oli mitä mainiot. Heillä oli ainakin hieno tapahtuma. Olisi ollut kiva sielläkin käydä.
 
Huomenna ehkä taas kätköillää, kun ilmakin on niin ihana.
Nyt töllötän Tangomarkkinoita ja kunkun valintaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti