perjantai 28. maaliskuuta 2014

Piristävää perjantaita

 Kevätkuuri alkaa... ei vaine, ostin kuitenkin kuorintahanskat ja uuden pesusienen (lasten - oli niin ihanan pehmoinen, mulla kun on sellainen prinsessaiho!!!!) Oikeesti tää oli ihan fiilisostos, hanskat kun oli niin kivan pinkit siinä hyllyssä.
 Langan ostin ihan tarkoituksella, väri ei ihan ole aito tässä kuvassa, lanka on vaalean limeä puuvillaa, virkkaan liinoja keittiöön tästä.

 Oli pakko siis laittaa näitä munia jo uloskin terassin pöydälle, toivotaan ettei linnut vie mennessään.

 Linnunpönttökin on ihan ruosteessa! Tämä kylläkään ei ole aito vaan sellainen miniatyyri, allaoleva naulakanta on siis oikean kokoinen, näitä pikkupönttöjä riippuu mulla kynttiläkruunussa kuistilla. Hyttynen tuonne mahtuisi jos haluttais asua siellä?
 Pajunkissoja olen ahkerasti kerännyt ja tehnyt pari kranssiakin jo, kynttiläkruunussa yksi ja etupihalla toinen. Niitä on kiva vääntää kun paju on niin taipuisaa.
Hyvää viikonlopun alkua - sillä sieltähän se tulee. Ihana aurinkopäivä nytkin, viimeinen virallinen lomapäivä meikällä . phääh :(
Nyt menen terassille tapaamaan arskaa ja ottamaan D-vitamiinivarastot täyteen. Tänään kävinkin jo kierrättämässä romuja jäteasemalla ja vein Uffin laatikkoon ison pussin vaatteita. Pihan roskasäkitkin on ulkoistettu jätepisteeseen! 
Piti marketista hakea orvokkeja, kun mainostavat niitä mutta ei siellä mitään ollut, pelkkiä narsisseja. Mun on ihan pakko saada ne orvokit viikonlopuksi (olen siis päättänyt niin!) joten iltapäivällä menen Bauhausiin (katsomaan ruuvimeisseleitä - josko olis uusia malleja:)) ja toivottavasti sieltä puutarhamaailmasta löytyisi orvokkeja.  Cittarin puutarhakaupassa oli kylläkin pelargonian taimia, oli todella vaikea ohittaa se paikka, ihanaisia pinkkejä ja valkoisia! Maltoin kuitenkin mutta kuka tietää koska haen niitä sieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti