sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Aurinkoinen sunnuntai helli

 Meidän kahdesta omenapuuvanhuksesta toinen on poissa pelistä eli ei mitään silmuja eikä muutakaan elämää havaittavissa, taitaa tulla moottorisahalle töitä, mutta onneksi toinen vanhus on hyvässä kuosissa, paljon nuppuja tulossa. Ihanan näköinen sitten kun kukat aukeavat. Odotellaan.
Etupihalle istutettiin suklaakirsikka, ukkoseni heräteostos. Nimestä päätellen herkullinen, siitä kuvia kun vähän silmut enemmän aukeavat.


 Pihasyreeni omissa mullissa. Takapihalle ihan rajalle laitoin, näen sen keittiön ikkunasta kun alkaa kasvamaan ja kukkimaan, sitä odotellaa, ehkä sitten ensi tai seuraavanan vuonna ainakin.

 Pallotuija on keittiön ikkunan alla.Raparperista saa kohta ensimmäisen sadon niin on näillä helteillä venähtänyt.
Eilen saatiin pyykkitelineen ankkuri maahan ja pyykkiä heti pyörimään siihen, kiva kun pääsee ulos kuivattelemaan pyykkiä. Kasvilavatkin on nyt täynnä siementä. Niistä myöhemmin lisää.
Iso rautapata mikä oli meillä etupihalla, en tiedä mikä sen status on ollut, täynnä oli hiekkaa ja pohjalla valtavia kiviä. Nyt tyhjennettiin ja siirrettiin kottareilla takapihalle, tyhjänä siis. Tiiliä alle ja pata siihen, polttelen siinä risuja ynnä muuta ja pitelen nuotskaa. Oma tulisija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti