sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Maalausta ja tuunailua


Sain vanhoja keittiötuoleja sellaisia tyypillisiä 90-luvun mäntyisiä. Niistä piti sitten tehdä ulkotuoleja ja keltaista Miranolia pintaan jotta kestävät ulkona. Hieno kiiltävä pinta tulikin. Laitoin lapun ettei kukaan vanhingossa istu koska ovat vielä tahmeita osin. Nostin ne kuitenkin katoksen alle kuivumaan autotallista. Tähän vielä punainen tai vihreä pöytä jostain niin kesäkalustus valmiina.
Toinen duuni mikä saatiin loppuun tänään oli ilmalämpöpumpun suojakotelon maalaus ja asennus. Hieno tuli, puusäleikkö maalattiin valkoisella ulkomaalilla ja katto on peltiä. Valmiina oli paketissa, hankittiin samalla kuin pumppukin mutta nyt saatiin lopulta asennettuakin paikalleen. Hieno tuli ja propelli pyörii nyt kauniin katoksen alla.
 Viasatin antenni oli meillä ulkoseinällä turhan panttina, meillä sitä ei tarvita kun on antennista ne taivaskanavat eli tämä lautanen on historiaa. Siitä otettiin muutamia osia irti ja maalasin tikun mustalla spraylla. Vettä vaan lautaselle ja linnuille juottopaikka, olkaa hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti