sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Parsakaalikanaa

 Sunnuntaipäivällisellä parsakaali-kanaa. On hyvää, varsinkin kun käyttää sitä maustamatonta broileria, heittää "intianmausteita", tuore parsakaali paloitellaan päälle ja raastetaan pari porkkanaa, sitruunakermaa purkki ja siinähän se oli. Kyytipojaksi valkosipuliperunat uunissa....
... oli hyvää.

 Olen nyt pari kertaa kokeillut tätä parsakaalijuttua ja olen luopunut pakasteparsasta sillä tuoreesta tulee paljon parempaa ja kypsyy nopeammin kun ensin paistaa kanat. Suussakin tuntuu joltain eivätkä ole lötköjä kuten pakastekaimat.

 Lopulta sain joitakin  siemeniä istutettua. Esikasvatettavat nyt ensin eli kirveli, salvia, persilja ja kiinansipuli, joka onkin uusi tuttavuus. Näyttää ainakin kuvassa kivalta ja kokeilu tämäkin.
 Nyt vaan kastelua ja aurinkoakin toivotaan näille.
 Basilika alkaa jo olla kivan kokoista.
 Yhteen purkkiin tökkäsin pari valkosipulinkynttä ja nehän lähti heti kasvattamaan pitkää vihreää versoa, en tiedä tuleeko tuosta mitään mutta onpa vihreää purkissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti