perjantai 26. elokuuta 2016

Ikean uutuuksia

Ikean kuvasto kuulemma jaettiin toissa päivänä, meille maaseudulle sitä ei jaeta joten oma piti hakea paikan päältä. Olin siis kyllä suunnitellut sitä reissua ilman tätä kuvastoakin.
Vähän oli jotenkin pettynyt olo, ei siellä nyt niin uutuksia ollut, vanhat jutut olivat saaneet uusia värejä, kaikki oli mustaa ja tummaa... en tykännyt. Melkein mustia huoneita sisustettu... en tykännyt. Ostin valkoisia säilytysrasioita , valokuvakehyksiä ja pari tuoksukynttilää niin ja uudet "kylmät" peitot. Hinnat oli noussut myös, 1,- vessaharjakin maksoi 1,30!!!  en tykännyt.

1 kommentti:

  1. Mä tykkään toisaalta mustasta sisustuksesta, mutta liian musta ei vaan toimi ainakaan mulle. Tulee ahdas ja tunkkainen fiilis. Pitää olla muutakin väriä.

    Monet aina sanoo sitä kuinka Ikeasta ei voi lähteä ostamatta mitään, mutta kyllä itse oon monta kertaa lähtenyt :D. Tokihan siellä varmasti olisi kaikkea ostettavaa, mutta onneksi toisinaan sitä tajuaa ettei ihan kaikkea kuitenkaan tarvitse. Ja välillä on suunnitellut, että ostaa vaikka jotain mutta paikan päällä tullut toisiin aatoksiin.

    VastaaPoista