lauantai 15. lokakuuta 2016

Leivontapäivä

 Puuroaamuissakin siirryttiin syksyyn ja aloitettiin riisipuurolla ja luumukeitolla. Pitkästä aikaa hyvää, kesäinen mustikkasoppa ja mansikat on nyt hetken tauolla. Nyt on aika riisipuuro viikonloppujen:)

 Laitoin yleiskoneen töihin ja tehtyään litran pullataikinan piti sitä alkaa työstämään.
Täytteiksi tänään omena-kaneli marmeladia ja Nutellaa.

 Lopputulemana 50 kierrepullaa, osa marmeladilla ja osa Nutellalla.
Lisäksi 3 Bostonkakkua Nutella täytteellä.
Nyt on pakastimessakin vierasvaraa, vaan kuinka kauan. Meillä kun syödään vierasvaratkin häikäilemättä.
 Bostoniin vaaleanpunaista tomusokerikuorrutetta. 

 Ei muuta kuin pakkaseen.






1 kommentti:

  1. Mekin tehdään illalla riisipuuroa ja
    jääkaapissa odottaa rusina/luumusoppaa!
    Hyvää viikonlopun jatkoa sinne!

    VastaaPoista