lauantai 12. marraskuuta 2016

Lauantain ravintoa

 Viikonlopun kunniaksi ei käytykään ruokakaupassa vaan sukellettiin kaapin ja pakastimen uumeniin. Kananpojan jauhelihasta pullia, maustettiin intialaisittain, basmatiriisiä ja keitettyjä ruusukaalia (niitäkin oli jääkaapissa pussillinen). Vihreää salaattia ja persiljaa, sitäkin on aika usein jääkaapissa, siitä salaatti. Kanapulliin kookoskermakastike, lisukkeena parsakaalia, paprikaa, pinaattia.
Ranskalaista punaista lasiin ja hyvää oli.
Nyt ruokalevolle.

Pakkanen on tullut roimasti alas, aamulla enää -1, mutta laitoin silti takan aamusta pöhisemään. Aina sitä lämpöä kuitenkin tarvitaan.
Huomenna sitten juhlitaankin isää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti