lauantai 21. tammikuuta 2017

Stroganoff-päivän menu

 Kaupasta piti saada lihaa, siis lihaa. Päivän menuuhan on stroganoff pottumuusilla. Hirvee päähänpinttymä siis iski.
Ohjetta netistä ja lihaa lihatiskiltä (siis kaupan!)
Ohjeen mukaan paistettiin voissa lihapalat, sitä ennen tietty paisti piti kuutioida.
Voita siis meni....
Päälle tomaattipyrettä, sinappia, jauhoja, sipulia....
vettä ja keitettiin ja paistettiin 1 ja puolikas tuntia.
Lisättiin kreikkalaista jugurttia (smetanaa ei ollut) ja suolakurkut.
Pottumuusia iso kattila, siihenkin voita ja maitoa.
Aikaa meni koko aamupäivä ja puolessa tunnissa meni kitusiin.
Hyvää oli. Ruoka nyt vaan on aina hyvää kun itse tekee alusta alkaen.
Sitä jäi vielä huomiseenkin.
Yammy yammy
Viikonlopuksi vaaleanpunaisia tulppaaneja, kevättä rinnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti