sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Piha kuntoon

 

Roskakatos viimein valmis ja paikoillaan, se pitää vielä pultata jaloistaan kiinni noihin betonilaattoihin ettei lennä tiehensä, vaikka hiivatin painava se oli roudata autotallista kahteen pekkaan, siellä se koottiin ja maalattiin. Se oli alunperin vihreä painekyllästeinen mutta halusin siitä ruskean, sopii paremmin pihaan, siis mun mielestäni ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Puuöljyllä vetelin ainakin kolmeen eri kertaan, joten vesi ei tule olemaan ongelma. Halusin siihen portin ettei tuo tyhmä muovirosku näy sieltä ja olen tyytyväinen tähän lopputulokseen. Kestihän tätä odottaa noin 7 vuotta :)
Terassille uusi matto, muovia. Kestää kesäsateet ja muutenkin tuli pestyä tuolit ja pöydät samalla. Kesä saa tulla tänne. Hortensia tykkää olla ulkona nyt kun lämpesi kelit. Sille löytyi oiva paikka tuolin vierestä. Kaunis se on. 
Nurmikot leikattu ja paikkokylvöt tehty nurmikolle missä oli laskeumia eli nurmikko oli montulla, täytin mullalla ja laitoin siemeniä.  Ostin uusia kun vuosia vanhat itivät hitaasti mutta itiväthän ne lopulta. 
Uusi koristeomenapuu viihtyy,  punaiset lehdet avautuneet. Tätä eivät puput syöneet onneksi. 
Orvokin pitsihelmat lisääntyy, tykkään tästä uudesta versiosta. Kukka on ihanan runsas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti