maanantai 6. syyskuuta 2010

Monday morning....

Olemme jälleen arjessa, vaikka näin lomalla päivät on ihan sekaisin. Aivan sama siis onko sunnuntai,lauantai tai tiistai. Kunhan muistaa mennä töihin loman loputtua, tai ei kai se niin vaarallista ole jos päivä heittää. Kuka siellä mitään huomaa/välittää. Ei vais, odottaa ne koska kuka ne sotkut hoitaa.
Ranteen lämmittimet tulivat valmiiksi, Mustikkaa jälleen, kun sitä jäi sukista. Aika riittoisaa lopulta. Kahdesta kerästä tuli kahdet sukat ja lämmittimet ja vielä vähän jäikin.


Mollukka ranteen kohdalla on kello, joka jäi kuvaustilanteessa paikalleen. Vähän tyhmän näkönen.
Mulla on kahdella puikolla taas tulossa sukkaa, Puron Kanervikosta tällä erää,väri on kyllä haastavampi, en saa millään aloitusta samasta kohtaa koska väri vaihtuu todella hitaasti. Mutta nyt niistä sit tulee erilaiset, ei taida paljon haitata. Kanervikossa on viininpunaista, kanervanpunaista, sammalenvihreää ja kirkastakin vihreää, kaikkia metsän pohjavärejä siis. Ihan erilailla kuin Mustikassa. Puolukkaakin on laatikossa pari kerää, siitä taitaa tulla parit jälleen. Täytyy muuten mennä lankaostoksille. Mullahan ei ole paljon mitään lankoja enää. Jotain valkoista, vaaleanpunaista, sinistä mutta ne on isoäidinruutupeittoa varten - ei niistä mitään sukkia tehdä, vai tekiskö? Pinkit sukat, yök!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti