lauantai 19. marraskuuta 2011

Lauantain tunnelmaan

Meillä on pari päivää haissut kotona p-a-s-k-a.
Syytä on selvitelty, housut tarkastettu ja viemärit haisteltu, roskis viety ulos. Ei auttanut. Eilen illalla sitten ukkeli huomasi ettei meillä ole ollut ilmastointi päällä kahteen päivään, eli nappula olikin ylhällä. Hyvä me! Melkein jo soitettiin putkimiehelle! Onneks haju on alkanut hälvetä. Tunsin sen kyllä nokassani tänäänkin koska nokkani on tosi tarkka. Imuroin kämpän, pesin lattiat Tolulla ja ovet ja kaikki mahdolliset pinnat, petivaatteet ulos ja lakanat vaihtoon. Toivotaan että p-a-s-k-a alkaa hälvetä, vaikka sananlasku sanoo että paskanhaju vahvistaa ja kasvattaa.... vai miten se oli.
Pihahommissa kaivelin varastokopista isot lyhyt etupihalle. (APUA! Siellä oli taas havaintoja hiiristä!) Melkein olivat talvirenkaat syöneet;)
Onneks ostettiin uudet - ei siis hiirien syönnin takia vaan turvallisuuden!
Aika ankeaa on kun ei ole lunta maassa ja kukkaset puskee uutta vartta. Akileijakin on 20 cm pitkä ja unikko kasvaa uutta vartta. Pelargonia kukkii vielä ulkona täyttä häkää. Muratin juurella ollut hajuherneen raato lykkää uutta vartta. Kyllä on ihmeellistä tämä luonto. Ihan sekasin taitavat kasvikunnassa olla, ei ihme kun on niin lämmintä pitänyt.
Ja iso DAAAMMMMM, mä en voittanut sitä arvontaan,
jouduin itse vinkkuni hakemaan Alkosta/Z#!!!!!

Matti Huutonen sanoin raadiossa että maanantaina sataisi täälläpäin lunta!Tontut muuttivat ikkunanväliin ja saivat valotkin tänä vuonna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti