lauantai 5. marraskuuta 2011

Nokialla ja muuallakin etsimässä

Kävimme kätköillä Nokialla päin, vaikka kaupat olivat kiinni niin Nokialla oli toripäivät, kaikenlaista yrittäjää löytyi, oli loimulohta, pullaa, risukoristeita, vaatteita, jopa englantilaisia karkkeja!

Taistelevat metsotTämä kuva on Nottbeckin yksityiseltä hautausmaalta Tampereen Lielahdesta. Aika hieno paikka, en edes paljasjalkaisena tamperelaisena ollut kuullut tästä saati sitten nähnyt, täälläkin kätköillä oltiin. Portti oli mahtava, hienot haarniskanaamat. Munalukko ja ketjut portilla joten asiaa sisälle ei ollut, kovin suurihan se ei ollut, ehkä kymmenkunta hautakiveä sisäpuolella ja sitten tämä kappeli. Hienoa kun on ns. omasta takaa. Linnanherroilla kai onkin.

Tämä on Nokialta, hylätty rata, oli sitten maalattu joka neliösentti näistäkin seinistä. Harjoittelin Evilän pituushyppyä puupalkeilla, olivat niin kuivia olevinaan tuolla tunnelissa, siinä sitten hyppiessä nilkka nuljahti. Kamerat lensi ja kaikkea muuta kivaa. Pitäis vaan ihan rauhallisesti kävellä. Oppia ja ikä kaikki, pitääkö se edes paikkansa enää!!!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti