keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kuvakirjoista

Olen teettänyt muutamia Ifolor-kuvakirjoja. Olen niihin erittäin tyytyväinen, näin saan kuvat kivasti "luettavaan" muotoon. Kuvat tulevat muuten makaamaan jossain kovalevyllä tai CD:llä, ja niitä ei todellakaan tule sieltä katsottua, ei ainakaan kavereille saakka. Niitä on todella helppo tehdä -siis kuvakirjoja. Ensimmäisen kanssa tahkosin toista tuntia mutta silloin ei vielä ollut tätä ns. easy ohjelmaa joka on tosi yksinkertainen. Viimeisen kirjan tein valehtelematta 10 minuutissa, kahden vuoden eri reissuista, kuvat vaan ohjelmaan ja ohjelma heitti kuvat paikoilleen ja laitoin vaan tekstit. Kuvien paikkaa voi helposti vaihtaa ja laittaa kuvia vähän vinoon yms. Kaikenlaista voi tehdä siis itse. Lähetys kävi käden käänteessä (johtuu varmaan ajankohdasta, koska tein sitä yöllä 1 aikaan ja muita ei tainnut linjoilla olla) Tämä siis hyvä vinkki! Tilasin siis viimeisen kirjaisen sunnuntaiyönä ja nyt keskiviikkona se oli postilaatikossani. Todella nopeaa. Hintaa tuli kirjalle postikuluineen 22 eeroa, ei paha minusta.


Tähän A4 kokoiseen vaakakirjaan tein kahdelta eri talvireissulta kirjan

Kuvia voi heitellä vinoon ja kenoon, miten haluaa.


Tämä toinen kirja on kesäisistä kulttuurireissuista, A5 kokoinen vaakakirja.

Taustaksi valitsin ns. retron - kiva turkoosi - tykkään.


Ensimmäinen puutarhakirjani.


Tässä kirjassa on muutaman kesän puutarhakuvat. Kiva tuli siitäkin.
Kirjaset tilaan aina kierteillä, joten helpompi katsella eikä tärvää itse kirjaa.
Kannattaa kokeilla jos et ole jo. Suosittelen lämpimästi, tällainen amatööri tietokoneilijakin onnistui siinä. Tässä on paljon muita mahdollisuuksia ja pohjaehdotuksia ja kuvateemoja paljon. Kannatta kurkkia niiden sivuilta.

Käväistiin Ikeassa pika pikaa, ostin säilytyslaatikoita, valkoisia jälleen.
Muutama lakana ja tyynyliinakin lähti mukaa nja nipsuvalaisin.
Samalla reissulla löydettiin yksi geokätkökin. Kannattava reissu siis.
Huomenna ohjelmassa Ideapark, koska meillä on sähkökatko klo 12-15 jonkun lisäsulakkeen asennuksen takia. Meillä kun on suora sähkölämmitys, kannattaa olla siis kotoa pois. Kun ei nääs tietsikkakaan kauaa pelaa  ilman sähköä. Toivotaan ettei huomenna ole paljon pakkasta.


2 kommenttia:

  1. Heippa! Tuommonen kuvakirja kuulostaakin mukavalta! Pitäisiköhän alkaa valokuvia katselemaan valmiiksi, jos vihdoinkin ne saisi järjestykseen. Kurjia nuo sähkökatkot.

    VastaaPoista
  2. Nuo kuvakirjat ovat tuttuja, olen niitä muutaman tilannut, tyytyväinen olen ollut ja nopea on lisäksi palvelu.

    Kiva, kun piipahdit blogissani! :-)

    VastaaPoista