torstai 8. maaliskuuta 2012

Naistenpäivä

Kansainvälinen Naistenpäivä täyttää 100 vuotta tiistaina 8.3.2012. Uskalluksella ja itseluottamuksella naiset ovat näyttäneet viimeisen sadan vuoden aikana, kuinka monta tapaa on olla nainen. Naisten perustama, omistama ja johtama Kalevala Koru nostaa lipun salkoon 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Yritys esittelee juhlapäivän kunniaksi Marja Sunan suunnitteleman SISAR-korusarjan

.
Naistenpäivää vietettiin ensimmäisen kerran maaliskuun 19. päivänä 1911 Itävallassa, Tanskassa, Saksassa ja Sveitsissä yli miljoonan naisen ja miehen voimin. Päätös päivän perustamisesta oli tehty edellisenä vuonna sosialistisen internationaalin kokouksessa.
Tämän jälkeen kansainvälistä naistenpäivää on vietetty lukuisissa maissa ympäri maailmaa. Tänä nimenomaisena päivänä huomioidaan naisten aikaansaannokset kansallisiin, etnisiin, kulttuurisiin, taloudellisiin tai poliittisiin jakolinjoihin katsomatta.

- vähän "näkemystä" asiaan:)

Kätevän emännän paluu

Kätevä Emäntä on neljännellä tuotantokaudella vahvasti pureutunut nykypäivän arkeen yhdeksässä uudessa osassa. Komediallinen sarja arjen mielettömyydestä.
Kätevä emäntä, osa 1/9
Yle TV2 | to 8.3. klo 21.00 - 21.25


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti