lauantai 24. maaliskuuta 2012

PUUTARHAETSIVÄT


TV1 lauantaisin ja sunnuntaisin 24.3. - 9.6. klo 16.00 - 16.55
Kevään kunniaksi TV1 uusii kokonaisuudessaan brittisarjan Puutarhaetsivät (7) (Rosemary & Thyme). Kevään aikana nähdään sarjan kaikki kolme tuotantokautta.
Sarjan aloitusjaksossa Kuoleman puutarha outo kuolemantapaus ja myrkyllinen kasvi saavat nyt ystävysten epäilyt heräämään.

Onneksi Poirotin ja Sherlock Holmesin jälkeen alkoi jälleen yksi lempparisarjani uusinta, ja vielä alusta alkaen, kaikkia jaksoja en ole nähnytkään, kuten tätä ekaa jaksoa, eli miten kaikki sai alkunsa ja parivaljakko tapasi toisensa. Pisteenä i päälle on kauniit puutarhat joissa "työskennellään".

Tänään kun olen päiväni kuluksi (kotitöiden, pikasiivous, riisinkeiton  ja saunomisen ohessa) näitä blogeja seurannut ja lukenut, löysin siis paljon uuseja blokeja toisten blokien kautta.
Huomioni kiinnittyi  yhteen asiaan. Halutaan paljon lukijoita, paljon kävijöitä, kommentteja.
Miksi niitä halutaan haalita.
No jokainen pitää blokiaan kuka mistäkin syystä, minä en näistä syistä.
Tarkoitukseni ei ole haalia kommentteja, ei lukijoita (ei se ei ole pääasia!)
Pidän blokia itseni kannalta, jos joku haluaa lukea, kiitos hänelle.
Mutta se ei todellakaan ole pääpointtini, enkä lopeta blokiani sen takia ettei ole lukijoita. En todellakaan. Jos se loppuu niin se johtuu vain minusta ei lukijoita, ei kommeteista ei mistään muusta ulkopuolisesta. En siis ole mitenkään riippuvainen tästä ns. ulkomaailmasta. Tärkeintä ei ole nostaa itseään esiin, vaan tulla esiin tämän blokini kautta ja ns. purkaa itseäni ja elämääni tänne. En jahtaa tilastolukuja mutta kiva niistä on seurata. Yllättävän kaukaakin lukijoita tulee. Kiva että toisella puolella palloamme minuakin joku seuraa. Mutta ei kyllä kannata sen takia lopettaa ettei lukijoita tulee lisää. Luulen että kannattaa mennä muihin piireihin pyörimään jos on ainut pointti tässä.

Ja sitten muista laittaa se kello tunti eteenpäin. sillä huomenna alkaa kesäaika!!!!!!!!!!!!!!!
KESÄAIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti