lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kasvun riemua - vihdoinkin

Päästiinhän siitä talvesta lopulta ja tosi nopeasti tämä loppu sitten menikin. Onneksi. Lunta ei juurikaan missään ole, pihassa ainakaan. Sipulit lykkäävät vartaa ja muutenkin herääminen on vauhdissa, maa vaan on vielä jäässä. Aurinkokin nyt hellii jo.
Sain juuri pestyä keittiön ikkunan ja joulujutut välistä pois ja lelut tilalle kuten aina kesäisin on ollutkin. Kyllä tuli heti kirkkaampaa sen harmaan ruudun jälkeen. Vielä olisi muutama muukin lasi pestävänä, mutta kaikki aikanaan sanotaan.
 
Myyrä on alkanut tulla yhtä luonnon kanssa, puurunko mitä vaste se on nojaillut viitisen vuotta on ominut myyrän ja nyt se kasvaa sammalta. Hyvä varmaan siinä olla.
Krookuksetkin kukkivat täyttä päätä, en ollut huomannutkaan ennen kuin tänä aamuna, siellä ne violettisena hohtivat ja ottivat aurinkoa.

Sinililjaa tulee ja tulppaaneja. Viime syksynä niitä maahan taas urakkalla tökittiinkin että sais tullakin. Etupihalla narsissit kovasti ovat venyneet. Siellä ne saavat aurinkoa koko päivän.
Lintupöntöistä on kova kisa käynyt viime viikkoina ja nyt näyttää että vuokramarkkinat toimivat 100 % ja joka kämppä on nyt vuorattuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti