lauantai 23. marraskuuta 2013

Havupallolle valot

Kävin heittämässä havupalloon valot, tuollaiset punaiset sydämet, ei ne siihen jää kunhan kokeilin että minkä väristä tänä vuonna, vihreätkin olisi kivat, niitä nyt vaan ei löytynyt mistään kätköistä, missä lienevät.
Olen pari päivää metsästänyt pukupussia miehen puvulle, mutta kaikki lähinurkkien prismat ja sittarit eivät sellaista tarjonneet, joten piti käydä sitten lainaamassa. No pukukin saatiin sinne sisälle ja vetskari kiinni ja se se sitten jäi käteen, siis vetsarin pää. No eihän se enää aukea, oli siis lopullisesti kiinni. Yritin laittaan sitä takaisin mutta se hajosi p.... palasille tämä rautainen mötikkä. No sen siis aukaistiin  vain leikkaamalla saksilla pohja pois.... jeee, taas oli siis apinat vauhdissa. No, koska pukupussi oli lainavehje piti suunnistaan ihan kaupunkiin saakka Stokkalle ja sieltä niitä löytyi, ostin sitten kaksin kappalein, toinen lainaks takaisin ja itelle oma. Aika apina juttu taas. Tähdet ei ollut kohdalla tällä kertaa. 
Samalla kävin äidin lihapadoilla syömässä (tai uunimakkaraa se oli! ja hyvää!!!) ja illaksi kotiin. Siinähän se lauantai vierähktikin. Suihkuun ja töllön ääreen.
Tänään onni suosi muutenkin mutta siitä myöhemmin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti