tiistai 14. tammikuuta 2014

Remppaa

 Uudet räsymatot pääsi keittiöön, tykkään niiden väreistä, ne on kaikki eri värisiä, pikkupätkissä on mukana paljettejakin, aina luulen niitä roskiksi ja yritän poimia pois, mutta siinähän ne on kiinni. Josko niihin pian tottuis.
 

Remppa pääsi alkuun kivasti, ensi pikkuvessa, kaikki ulos ja uudet tilalle, ne muiden vanhat pytyt ja altaat vaan on niin k...... ettei voi mitään. Uudet pitää saada ja muovimatto lensi kanssa pihalle, aivan kamala. Laattaa tilalle, kaupasta jo haettu tarvikkeet. Saunaa siinä sivussa laitetaan, paneeli ja lauteet uusiks, samoin kiuas saa lähteä.  Tästä pikkuhiljaa, mutta tärkeimmät ensin. Seuraavana keittiön tasot ja uusi allas ja hanat tietty kanssa. Kodinkoneet hankittiinkin jo ennen muuttoa ja kaikki on nyt asennettu paikalleen ja toimivatkin vielä:)
Nyt tarttee laittaa pökköä uuniin että saadaan pakkanen pois, ulkona on rapiat -17 nytkin, ei kovin kivaa! Mulle riittäisi se kymmenenkin astetta ihan.

Meillä oli ihan kiva työnjako eilen, minä putsasin viemäreitä sisällä ja pesin vessan lattiaa, ukkoseni kävi täyttämässä lintulaudat, oliks tasa-arvosta?! Mulla kuitenkin oli lämmin sisätyö - sanottiin! TOisaalta ei mua haittaa ne viemärihommatkaan, omaa käyttööhän se puhtaus kuitenkin viime vaiheessa jää - ei siis valiteta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti