lauantai 8. maaliskuuta 2014

Eteisen uusi ilme

Eilen illalla sain valkoisen pohjan tehtyä tuli siinä 4-5 kerrosta sudittua että kaikki näytti kauniin valkoiselta, siis että olin itse tyytyväinen, sitten vaan mallit mukaan (netistä printattuja) ja lintuja piirtämään. Maalin sekoitin itse, valkoiseen mustaa ivory black pigmenttijauhetta, kaunis harmaa siitä tuli niin kuin pitkin. Vapaalla kädellä oksat ja linnut seinään, ei siinä paljon mietitty. Sommitelu piti miettiä kun on tuo sähkötaulukin siinä. Nyt sitten laattalattian kimppuun eli laastia sekoittamaan. Eka kerta, toivotaan että onnistuu. Onneksi saa yksin kiroilla tätä tehdessä sillä eihän kaikki mene niin Strömsössä kuitenkaan:)
 
 
Laastit sekoitettu, hyvin sujui porakonevispilällä vaikka aiemmin en ole käyttänytkään ko. vehjettä, laastin tein pussin ohjeen mukaan, vähän kun pullataikinaa tekis, silmähän se paksuuden näytti kuitenkin aikas hyvin ja vähän maalaisjärkeä niin vot, siinä oli soossi valmiina. Laattaa lattiaan, sujui hyvin koska ei tarvinnut leikata kuin yhdestä reunasta laattoja. Se laattaleikkuri olikin aika juttu. No, netistä katsoin miten toimii ja toimihan se.... meni siis Strömsöön tyyliin. Olin ERITTÄIN tyytyväinen tekemisiini tänään-- kin.
Huomenna saumaus ja listat, ne vaan maalattava ensin. Niin ja sähkölaitteiden päälle laput takasin ja lista sähkökaapin ympärille, pitää mennä varmaan maalaan sitä jo valmiiksi. Huomisiin remonttitunnelmiin taas palataan.
Nyt pesän lämmitykseen ja ruokaa ääntä kohti:)

 
 Laattahommien välillä piti spreijailla muutama kranssi valkoiseksi, siinä ne auringossa kuivuvat hyvin.
Tänään kuulin joutsenten huutoa, piti ihan autotallista mennä katsomaan sitä meteliä, siinä ne lenteli järveä kohti. Sieltä se kesäkin saapuu...

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti