lauantai 5. huhtikuuta 2014

Siivousta - kevätsiivousta - järjestelyjä

Vihdoin viimein varastossa hyllyt. Eilen illalla aloitin metallisten varastohyllyjen kokoamisen ja tänä aamuna jatkettiin. Oltiinkin jo seitsemältä ylhällä ja Nalle-puurojen jälkeen hyllyjä kokoamaan. Ensin kaikki tavarat ulos varastosta, lattian tyhjennys ja siivous ja hyllyt tilalle ja kaikki tavara laatikkoihin, pölyltä suojaan, kaikki joulu- ynnä retkijutut nyt sievästi esillä ja toivottavasti löytyvät, hyllyä vielä pätkä haetaan lisää, jotta saadaan kaikki hyllylle. Varastoon tuli yllättäen lattialle tilaa! Vaikka tanssit pitäisi, mutta siinä onkin oma tarkoitus - mitä varten tilaa tarvitaan. Siitä myöhemmin?!

 Meidän uudet "apulaiset" ruohonleikkuri ja moottorisaha, kuten huomaatte samaa merkkiä.
Näillä sujuu kotityöt, mutta kenen?


 Tänään sitten viimeiset kaksi pönttöä kiinnitettiin koivuihin, samanlaisia ovat pöntötkin koivuisia pyöreitä, sulautuvat maisemaan eli VUOKRALLE TARJOTAAN.

 Ukkoseni tilasi talliin itselleen kellon ja pari peltikylttiä aiheeseen sopivia, ihan kivoja, vanhanaikaisia.Viikonloppuja, kyllä nämä vaan menevät niin nopsaan.
Ukkoseni juuri ihmetteli miksi herään täällä paljon aikaisemmin kun edellisessä kämpässä. Musta on vaan niin kiva herätä omassa talossa ja päästä pihatöihin, mitä sitä aikaa makaamiseen käyttää kun voi tehdä jotain hyödyllistäkin.
Ilmalämpöpumppu muuten asennettiin viikolla ja lämpöä pukkaa sieltäkin päin. Se jos mikä onnistui hyvin. Puinen kehikko on vielä maalaamatta mutta ilmoja odotellessa, heippa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti