torstai 26. maaliskuuta 2015

Höyhenen keveyttä

 Höyhenet ja virkatut munat löytyivät koivunoksille. Odotellaan vielä että tulisi hiirenkorvia. Kiva aurinkoinen päivä ollut koko päivän mutta ei siitä paljoa nauttia saanut (katsoin töissä ikkunasta). Kova tuuli ja hiekka lentää ja pöly, harmittaa kun viikonlopuksi luvattiin sadetta. Mutta tarviihan luonto sitä että tuo routakin sulaisi joskus ja pöly vähän puhdistuisi kaduilta poiskin.


 Kokeilin muumia Golgatan kivelle (meillä ei tykätty kun muumi joutui tonne!) Hyvin se siellä nyt Tsiisuksen paikkaa mallasi. Ohraa on saanut joka päivä leikata. Golgatalta puuttuu vielä ristit mutta ne laitetaan viikonloppuna, kolmehan niitä pitää olla.


Sitten vielä Suomen Postista:
Laitoin synttäripaketin esikoiselle  Jyväskylään maanantaina omasta postista.
Seuraavan päivänä se oli 30 km päässä Tampereen Postissa.
Samana iltana Ylivieskan Postissa !!!!! Tampereen ja Ylivieskan välillä on tämä Jyväskylä mutta paketti ei poikennutkaan sinne vaan jatkoi Ylivieskaan 250 km päähän Jyväskylästä poispäin, siis mitä!!!!! Postin sivulla on paketin seuranta  mahdollisuus keskustella suoraan asiakaspalveluun ja niin minäkin tein. Kysyin miksi paketti on Kokkolan rannalla eikä Jyväskylässä!!!!! Pahoiteltiin vaan ja sanottiin että virhe huomattiin. Sanoin ettei riitä, hinnat kyllä revitään mutta palvelua on mitä on...... juuri niin. Sitten minun käskettiin valittaa asiakaspalveluun!!!! Sanoin että tässä ruudussa mihin juuri kirjoitan lukee että tämä on asiakaspalvelu, sanoin HV:t ja kiitin HYVÄSTÄ PALVELUSTA ja  että odotan Postin monopolin loppumista hyvinkin pian. Niin sapetti taas. Paketti onneksi tänään tuli perille Jyväskylään. 4 pvää meni vaikka luvattiin meidän postissa että 2:ssa menee!! Lupaukset on postissa vähän....
Savu alkoi jo korvista laantuakin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti