Omasta juurespenkistä nostin punajuuria ja freesasin ne oliiviöljyssä, johon rosmariinia ja hunajaa ja sitten 40 min. uuniin (päälle pari nokaretta voita) lohen ja perunoiden kanssa.
Tästä tuli yllättävän hyvää eli taidan tehdä toistekin koska juureksia on vielä runsaasti maassa.
Uunilohen päälle Bonjourin tilli&sitruunaa ja uuniin, perunoiden päälle hiukka kermaa ja voita tietty.
Viikonlopun kukaksi ostin ruukkukrysanteemin ja laitoin tuikkutelineen keskelle. Kestää vähän pidempään kuin leikkokukat. Hyvää Sunnuntai.
Jälkkäriksi pellillinen omenapiirakkaa ja samalla tein vaniljakastikkeen joka oli muuten ns. sairaanhyvää. Onneks sitä tuli koko pellillinen. Piirakan päälle tein vielä kaura-sokeri-voi muruseoksen. Ei tartte sitten enää kaloreita laskeakaan tämän jälkeen eli ei kehtaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti