lauantai 9. syyskuuta 2017

Pippuripihviä

Tämä oli lopputulos, pippuripihviä kermakastikeessa, keitettyjä perunoita, rakuunaporkkanoita ja voissa paistettuja omenakuutioita.
Hyvää oli, kunnon punaviinin ja vihreän salaatin kera.
Onnistuikin ihan hyvin ja maistui todella.
Tästä lähdettiin, suomalaista pippuripihviä pannuun ja kuohukermaa päälle. Tässä ei sitten mitkään 7 % ruokakermat pelitä! Tuo alimmainen pihvi on ihan afrikkalainen:)
Rakuunaporkkanoita keitin hiukan ja sen jälkeen pannuun ja voita ja rakuunaa perään, kunnon paisto ja valmista on. Omenan tein samallalailla mutta tietty ilman rakuunaa. Hyvää tuli.
"Tämä melkeinpä sulaa suussa"
-Alpo Kurkinen

Hyvä ruoka parempi mieli
-toimi taas:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti