torstai 24. kesäkuuta 2021

Ikea legoilut

Tästä se lähti, Ikean paketti, Posti toi ja suoraan autosta autotalliin, kiitos hyvästä palvelusta Posti (kerrankin "peukkua"). Tuossa pitäisi olla yksi divaanisohva ja yksi mekaaninen nojatuoli. Pitää siis ruveta purkuhommiin. Oli kartonkia ihan järkyttävä määrä ja muovia. Muovit säästin koska ne oli valtavan kokoisia ehjiä ja siistejä. (Jos joskus tarvii johonkin)

Ohjekirjan kohta 1. Eli kaikki kannettu sisään paketeista ja ruuvit laskettu yms yms.

Pitäisi siis saada divaani kiinni sohvaan mutta sohvasta pitää ottaa ensin käsinoja pois ja divaani kiinni ja käsinoja taas uuteen kohtaan. Ensin käskettiin kylläkin laittaa jalat. Olikin kiva ylläri kun oli puiset tammipuiset jalat. Olisi voinut valita metalliset mutta en ollut edes koko kohtaa huomannut, varmaan puu oli ensin tyrkyllä ja onneks sanon. Metallisista en olisi tykännytkään. Ja yllätys näissä oli huopatassut valmiiksi kiinnitettyinä, huippua. 

Siinä se nyt on koemakaajaa odotellessa koottuna, eikä kovin montaa ärräpurria tullut. Helppo nakki kun lukee ohjeet. Hiki vaan oli kamala, +29 sisällä ja sitä rataa. Mutta pakko oli koota. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti