maanantai 8. elokuuta 2022

Avoimet puutarhat

Jälleen vietetään avoimet puutarhat -tapahtumaa. Käytiin tyttären kanssa Tampereen Nekalan siirtolapuutarhassa, siellä vierähtikin helteessä yli kolme tuntia ja jalat aika turtana. Nähtävää oli ja paljon. Täytyy joskus mennä toisenkin kerran ihan vaan porteista kurkistelemaan mitä kaikkea on laitettu.
Värit täsmää sadevesimittarin kanssa hyvin.
Köynnöksiä ja kasvihuoneita oli paljon ja erilaisia, eri tyylisiä.
Kauniita kukka asetelmia ja näyttäviä hyötypuutarhoja.
Portit ovat ihania, kertoo heti puutarhapalstan omistajasta. Nämä vanhat rautaportit ovat suosikkejani. Aurinko taisi olla suosituin aihe portissa.
Tervetuloa siniseen puutarhaan.
Ihania keraamisia tukipalleroita,tykkään!
Tämän pinkkirouvan puutarha oli ihan karkki. Kaikki vaaleanpunaista ja mätsäävää. Kaikki kulkuväylät kivitetty eikä rikkaruohoja näkynyt. Sanoikin että kaikki aika menee täällä ja tykkää vielä! Ihana että jotkut jaksaa, näitä varten nämä avoimet puutarha tapahtumat ovatkin

Ihanat kärhöpylväät portinvartijoina.
Tässä vielä rouva vaaleanpunaisen tupa ja vaja. Paljon sain vinkkejä puutarhaan. Huonoa taas oli ne jotka pitivät porttinsa auki eivät kyllä edes olleet nurmikkoa leikanneet, olisin toivonut että olisi panostettu hieman kun haluaa portin auki pitää. Joillakin on pääaiheena kirpputorin pitäminen tai kahvion. Joihinkin pihoihin pääsi vaatteita ostamaan mutta estetty meneminen itse pihaan? Kummallista miksi osallistuu tapahtumaa avoimet puutarhat???

Onneksi oli näitä rouva pinkkejä ja herra sinisiä jotka olivat panostaneet 100%, kiitos heille hyvästä päivästä. Taidan tulla ensi vuonna uudelleen, jos tällainen tapahtuma siellä järjestetään. Hyvää myös oli että   puutarha alueella jaettiin kartta mitkä puutarhat ovat avoinna, kiitos Nekalan siirtolapuutarhalle.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti