perjantai 20. tammikuuta 2012

ELOKUVAA



Tänään telkusta TV5:ltä 21:00
Da Vinci -koodi
Öinen murha Louvressa, Pariisin taidemuseossa, vie professori Robert Langdonin tutkimaan Jacques Saunièren murhaa ja hänen kuolinpaikallensa jättämää viestiä. Viesti on monimutkainen ja salakirjoitettu, ja ainoastaan Langdon pystyy murtamaan koodin. Hänen avukseen saapuu Sophie Neveu, Ranskan poliisin kryptologi. Viestin salaisuus vie heidät vaaralliseen ajojahtiin Ranskassa ja Britanniassa. He yrittävät ratkaista koodin, joka sisältää yhden kristinuskon varjelluimmista salaisuuksista: salaisuuden paljastumisen estääkseen katolinen kirkko on valmis jopa murhaamaan.

Tämäkin kuva nähty pari kertaa mutta kolmas kerta toden sanoo... vai miten se meni. Hyvä filmi kuitenkin koska muutakaan järkevää ei tule - telkusta siis. Tässä on historiaa ja jännitys siis kaikki hyvät ainekset, jos historia kiinnostaa.


Lunta alkaa olla taas ihan tarpeeks, pliis ei enää.
Joka päivä sataa 10 cm niin siitä voi laskea paljonko tulee viikossa tai kuukaudessa. Ei kiva. Lyhdytkin piti kaivaa hangesta että pystyi kynttilät laittamaan. Onneks pakkasta vain -3 tällä erää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti