lauantai 21. huhtikuuta 2012

Ensimmäiset orvokit

Ensimmäiset siniset orvokit on hankittu. Nyt alkaa tulla kesää jo todella, ainakin mitä kukkiin tulee. Narsissien aika ohi, mitä nyt omia pukkaa vasta maasta päin. Mutta ne ovat niitä isoja narsisseja.
Kelkkakin odottaa kesää, lyhdyt laitettu talviteloille ja silleen.
Havupallot purettuna, kamala siivo niistä tulikin. Uretaanipallot säästikin ensi vuoteen, niitä kun on kierrätetty useampia vuosia jo. Taas sitten uutta palloa ensi vuonna.
Viimeisiä valoja pitää poistaa tuijista, mutta lunta on vielä sen verran maassa ja piuhat jäässä että odottelee vielä viikon.
Yksi jätesäkillinen tuli ulkoroskaa kun talven koristuksia pistin pois ja siivosin havunneulasia terassilta. Vähän kevättä ja kesää siis esille, ensimmäiset kukat on siis jo hankittu. Tästä se alkaa. Kukkari ei onneksi ole vielä auki, mutta katosta siellä jo pystytettiin, joten ohi on vaikea taas ajaa:)

Kyllä orvokilla on kaunis naama.

Käväistiin kaupungilla Rovaniemen markkinoilla ja perinteisillä kalamarkkinoilla. Kalaa oli kaikenlaista, loimulohta, muikkua jne. Hinnat vaan aika kovat, kuten yleensä näillä markkinoilla on ollut perinne. Ilma oli tosi kylmä, olin onneksi varautunut kerrospukeutumisella. Alarannassa tuuli niin maan perusteellisesti että.  Aika vähän porukkaa oli liikkeellä, lienee tämä kolea keli osasyynä. Huomiseksi luvattiin +15, sitä odottelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti