lauantai 21. huhtikuuta 2012

Uusia puutarhaohjelmia telkusta

Tässä puutarhaohjelmat jotka alkavat ruudusta näkyä, osa näkyykin jo. Kannattaa katsoa, niistä saa hyviä vinkkejä ja kaikista eniten tietenkin silmänruokaa.

Puutarhaperjantai Yle Fem 18.4 alkaen. Ohjelman juontaja Pernilla Månsson Colt metsästää unelmiensa puutarhaa. Matkan varrella häntä innostaa ja opastaa puutarhuri John Taylor ja kokki Tareq Taylor. 12 uutta jaksoa. Suomenkielinen tekstitys.

Puutarhassa tuoksuu ruoka Yle TV2 21.5.alkaen. Tanskalaissarjassa kokkaillaan ja tehdään puutarhatöitä. Jörgen hoitaa kasvimaata ja Anne kokkaa omasta sadosta herkkuja. Uusinta.

Pohjoismaisia puutarhoja Yle Teema 29.5. alkaen. Vanhat puutarhat kätkevät sisälleen rakkaustarinoita ja poliittista juonittelua, mutta myös upeita juhlia ja edistyksellisiä viljelyskokeiluja. Uusi kuusiosainen sarja tutustuttaa tarinoihin puutarhojen takana aikana, jolloin puutarhat ovat toimineet mitä erilaisimpien kohtaamisten näyttämöinä.
Suomesta sarjassa esitellään Mustion linna ja Pyhäniemen kartano, Tanskasta Glorupin kartanopuutarha ja historiallinen Søndermarken sekä Ruotsista smoolantilainen Huseby ja kuninkaallinen Drottningholm.

Italian puutarhoissa Yle Teema 10.6. alkaen. Brittijuontaja Monty Donin retki Italian upeimpiin puutarhoihin Roomassa, Firenzessä, Etelä-Italiassa sekä Veneton ja Maggiore-järven tuntumassa. Uusinta.

Sissipuutarhurit Yle TV2 kesäkuussa 2012. Uutuussarjassa vallataan yhteiset pihamaat käyttäjiensä haltuun ja annetaan kyytiä puistojen ja pihojen häpeäpilkuille. Potkun kansalaisten takalistoon antaa Sissipuutarhureiden pääagitaattori, näyttelijä ja stand up-koomikko Minna Kivelä. Nämä talkoot synnytetään vaikka väkisin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti