lauantai 8. syyskuuta 2012

ruokaa aina tarvitaan

Minun ruokamenu tänään kun yksin täällä syön lounasta, meni sitten tähän fish-chips linjalle, joita löytyi pakkasesta, lohkoperunoita ja kalapuikkoja ketsupilla, hyvin upposi eilisen herkkupöydän jälkeen. Mutta ihme ja kumma taas oli nälkä vaikka eilen syötiin viikon edestä. Vaikka ei tämä tullut yllätyksenä;)
Eilen siis kreikkalaisessa syötiin: lämmin halloumijuustosalaatti, Poseidonin lohta katkaravuilla kuorrutettujen uuniperunoiden kera (niitäkin on kaksi isoa!) ja jälkkäriksi Adoniksen banaanit (paistetut banaanit hunajakastikkeessa + jäätelöpallot ja pakollinen kermavaahto!) Oli vähän täysinäinen oli kun vatsan kanssa lähdin ulos. Hyvää oli ja palvelu ravintolassa hauskaa ja seurallista. Tarjoilija oli todella ihana ja seurallinen. Ilta oli oikein onnistunut, varsinkin kun maksajakin löytyi muualta!
Ruokailua edelsi 1½ tuntia hohtokeilailua. Peukalosta lähti nahat että silleen. Meitä oli 3 hengen joukkue joka radalla. Minä olin ainut ekakertalainen, siis muut olivat käyneet keilaamassa aikaisemminkin - mutta tatadadaa...     mulle tuli parhaat pisteet eli olin paras. Keilapallon painostakaan ei ollut mitään hajua saatikka tekniikasta, mutta kyllä ne keilat vaan kaatuivat. Pitäis varmaan ruveta keilaamaan.

Tänään jälkkärin "poliisikahvi" ja mustikkakeksit. Vähän vähempi kuin eilen, mutta enköhän jaksa loppupäivän. Huomenna aamulla kuntosalille taas sulattelee näitä kalorioita;)

 
Näitä Toronto sipuleita ostin Kukkarista, ja pitäisi saada maahan ennen pakkasia, mukaan lähti toisiakin pinkkejä sipuleita ja narsisseja. Sieltä on kiva ostaa kun saa itse valita ja punnita sipulinsa. Huonoja ei siis tule ollenkaan kun ei ole valmiiksi pakattuina pussiin. Usein olenkin saanut niistä homeisia yksilöitä mutta irtotavarassa on aina valinnan varaa ja valintahan on sitten itsellään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti