lauantai 15. syyskuuta 2012

Siivouksella aloitetaan

Pitkän heräämisen ja aamutelkkujen jälkeen päätin että tänään siivotaan, siis todella siivotaan tämä kämppä kuntoon, ainakin ensi viikon ajaksi. Eihän se siiteys paljon pidemmälle piisaa, vaikka meitä sotkijoita on vain kaksi tässä.
Imurilla isommat ja kostealla lattiat, keittiön lattia tarvii jo enempi vettä ja rättiä, sen verran kokeilla on roiskunut lattialle että...
Kylppärin lattia vaatii jo sitten harjapesua ja paljon saippuaa, Tolua enimmäkseen, sitä kun on niin kiva "impatakin" samalla:) (EI tosikoille!)
Pölyt sen jälkeen pinnoilta.
Makkarissa lakanoiden vaihto, joka on kanssa yks ihmeellinen numero meillä. Aina mua kielletään tekemään sitä kun se on niin kamalan vaativa ja aikaa vievä puuha, miks.? Mähän teen sen yksin; aina! En ole apua pyytänyt enkä yleensä pyydäkkään, yksin saa vaan niin paljon enemmän aikaiseksi.

Lakanoiden vaihto, petarin tuuletus ja patjojen imurointi. Hyvä mieli ja vielä hyvempi allergianenille. Yhtään en apua tarttenu (p*****kele!)
Hyvin sujui enkä valita.

Iskä muisti taas isolla sipulipussilla ja perunoilla. KIITOS!
Suoraan Hallin Hornettipellolta:)

Herttalyhtykin (herttaköynnös) on kivasti kotiutunut. Alkaa kerältä kasvamaan köynnöstä, vaikka aluksi epäilin pitääkö ko. kerä avata, mutta eihän siitä mitään olisi tullut, se kun oli kasvanut siihen, olisi vaan herkkä köynnös katkeillut. Hyvin se lähtee kasvamaan tuosta kerästään näköjään vaikka vasta viikon on tuossa ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti