keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Tampereella

 Aamusta lähdin bussilla Tampereelle, piti käydä kuvauttamassa selkäänsä työterveydessä, paikka vaan oli Ratinan kauppakeskuksessa, aikas matka täältä maalta, no tartti kuiteskin käydä. Samalla vähän kuvasin matkalla.
 Takon kartonkitehdas, iskä tienas tulla eläkkeensä. Siinä se edelleen keskustassa seisoo ja siihen se kuuluukin, onhan Tampere tehdaskaupunki kuitenkin alunperin, vaikka tänne yritetään kaikenlaisia aarenoita ja torneja rakentaa nurkat täyteen.

 Puusiltaakin piti kokeilla, että kestääks tää ollenkaan, tuossa virrassa se seisoo paalujen varassa.

 Pitkä kun mikä ja ei se sittenkän heilunut minnekään niin kuin luulin, että uskalsi ihan kävellä sen läpi toisella puolen.


 Puusillalta katsottuna tuo Hämeensilta on luuranko enää. Kaikki on purettu ja lisää puretaan kaiken aikaa.

 Verkarannassa oli neulegraffitteja kaiteissa, hienoja olivat.

 Tuossa sitten tuo ostosparatiisi Ratina, onneks oli aamu ja etsiminen oli helppoa kun ei ollut ihmisiä kuin muutama liikenteessä, piti vaan löytää 4. krs ja se oli vaikeaa kun ovesta astuis sisään olikin vain kaksi kerrosta, piti sitten jatkaa käytäviä, onneks oli opasteet ko, paikkaan ja löytyi se 4. kerroskin lopulta ja pääsin etuajassa kuviinkin, kiitos siitä. Jäi vain turhan paljon luppoaikaa kaupungilla muutenkin kun bussi takaisin perämettille lähti vasta parin tunnin päästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti