sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Tunti pimeyttä

 Tunti pimeyttä vai mikä maailmanpelastus tää nyt sitten on.
Pahempaankin on kuten esimerkiksi vaikka Covid-19 -pirulainen.
Kaikki on pysähtynyt ja ihan kun ei olis tulevaisuutta, ei ainakaan tätä kevättä, eikä ehkä ensi kesää, onko syksy? Siitä ei ole tiedoitusvälineet mitään uhkakuvia vielä maalailleet.
Jotkut puhkuu jo että pääsiäinen on peruttu (Jeesus ei tulekaan uudestaan tänä vuonna vai?) ja Vappukin on liipasimella, voi että ei nähdä Ullanlinnan mäkeä ja Havis Amandan lakitusta?!
Ei haittaa mua, pikemminkin ärsyttää toi traditiot varsinkin kun ovat siellä Uudellamaalla. Onneks se on nyt suljettu! Tiks lukkoon...

 Asiaan...
Takkatuli ja kynttilänvalot meilläkin. Säästetään nyt kun pitää.
Earth Hour
Meillä töppäs siinä kohtaa kun hain pakastimesta jäätelöt ja niitä ei osattu avata kun ei ollut valoa hah! Valot piti laittaa että saatiin yllätys kinder jäätelöt syötyä.
Ei vaan aina riitä se kynttilän valon, varsinkin kun se oli monen metrin päässä.

Yhtä juttua ihmettelen.
Miks ihmiset menee autolla katsomaan sitä Uudenmaan rajan tiesulkua ja aiheuttavat ylimääräistä hommaa sinne ihan kun sitä ei muuten riittäisi siellä, ettei vaan ne ole ne samat kohjot jotka hohkaavat sitä että 70+ ovat kaupassa ja jopa kävelemässä ulkona! Taitaa olla niin että keski-ikäiset siellä ajelevat huviksensa, kuten lehdistä olen ymmärtänyt. Nyt kaikki 70+ ihmettelee heitä.
Aiheesta, Hyi hyi!
Pysykää nyt kotonanne, aina ei pidä olla menossa, rauhoittukaa hyvät ihmiset.

Tuliks tästä joku julistus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti