lauantai 5. syyskuuta 2020

Seinän maalaus

 

Meillä kävi alkuviikosta ilmalämpöpumpun huoltomies, seinältä otettiin taulut ja ynnä muuta poistettiin tieltä että pääsi kunnolla hommiin. No siinähän kävi niin että tuo seinä näytti todella kamalalta "paskainen" suoraan sanottuna. Pumppukin on puskenut likaa syövereistään, se oli siis todellakin tukossa sanoin huoltomies. Mutta  nyt se on puhdas ja voidaan aloittaa ns. lämmityskausi puhtaalla laitteella. Seuraava huolto noin 2-3 vuoden kuluttua. 

Jotta seinä saadaan "puhtaaksi", piti avata maalipurkki.

Onneksi samaa maalia on purkissa kuin pari muutakin seinää olohuoneessa, sitä vaan sitten lisää. Nyt kun huonekalut on siirretty pois ja taulutkin poistettu niin maalaus oli helppo aloittaa. Maalarinteipit vain listojen päälle ja maalitelat esiin. Värinä on Tikkurilan Mosaiikki.

Pari kerrosta maalasin ja sitten vaan taulut takaisin ja huonekalut. Tämä maali on todella nopeaa kuivumaan ja aivan hajuton. Siitä tuli ihan hyvä. Parempi kuin se vanha "valkoinen" seinä.

2 kommenttia:

  1. Hyvä että tuli tuo pumppu samalla putsattua. Meillä on sisämaalaus myös edessä. Otetaan tuo pumppu samalla irti ja katsotaan myös, miltä se näyttää. Meillä mennään nyt tummemmasta vaaleampaan sävyyn, katsoaan montako kertaa se tulee maalata ettei kuulla väri läpi.

    VastaaPoista
  2. Pidän tuosta sinisestä seinästä, on hieman erilainen kuin mitä yleensä näkee. Meillä on nyt melko valkoiset seinät joka huoneessa, mutta olen myös miettinyt, että täytyisi etsiä joku tekemään maalaustyöt. Olisi mukava saada hieman väriä.

    VastaaPoista