tiistai 10. marraskuuta 2020

Joulu ottaa otetta

 

Vapaapäivä ja ensin piti tietty vaihtaa talvirenkaat alle kun aamulla oli pakkasta ja tiet kuurassa eli jäässä siis. No se sujui nopsaan kun auto oli jo tallissa valmiina ja renkaatkin. 20 min. ja oli kesäkiekot poistettu ja nastat alle laitettu. Sitten vaan radalle ja suuntasimme Plantageniin, paitsi ensin SPR Konttiin viemään meille tarpeettomia tavaroita, vaatteita, reppuja, yms hyödyllistä kierrätykseen laitettavaa. Sitten sieltä lähti pari pikku koria mukaan, ajatuksena jouluistutuksia pihaan, toinen onkin punainen ja siitä se ajatus lähti. Nämä samettipaperitähdet oli pakko saada Plantagenista.
Plantagenissa oli muutenkin ihan täysi joulumeininki, oli joulukoristeita, kuusia ja tietysti niitä jouluisia kukkia ja asetelmia. Yksi vahattu amaryllis pääsi myös meille, väriä en tiedä mutta sen vahapinta oli ihanan vihreän samettinen. Tuo sametti vaan jotenkin iskee nyt meikäläiseen ja tummat värit, viininpunainen, tummanvihreä, tumma okra... 

Enkä ollut ainoa johon tuo joulu iskee, joku kantoi kuusta ulos kun tultiin, että silleen. Mun paperitähti ja jouluservetit oli ihan pientä vielä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti