keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Ei sadetta mutta sadettaja

Tätä on harrastettu koko viikko eli kastelemista, kastelemista, miksei meillä sada vaikka sadetutka lupas, v....uun koo tutka, mihinkään ei voi luottaa. Luulis että miljoonien tutka tietäis jotain mutta ei. Mitenkän ne pärjää jos tulee sota, tutka näyttää/ei näytä/näyttää ehkä/ehkä ei, onkohan viholliskone vai lokki???? No sadetta siis luvattiin ja luvattiin  mutta ei pisaraakaan, tukahduttavan kuumaa ja kosteaa, muttei tarpeeksi esim. kasveille. Pitää vaan virittää sadettaja ja vettä lotisee. Sadettaja kylläkin on vakituiseen ollut viikon samalla paikalla. Välillä pitä poistaa että sai nurmen leikattua, se kun kasvaa varsinkin kun vettä saa joka päivä. Hullun hommaa eikö?
Kurjenkello kukkii ihanan sinisenä, siinä vaan on se huono vika että se menee lakoon helposti, mutta onneksi kukkaloisto on upea ja värikin passeli. Sinisiä kukkia on muutenkin pihassa niin vähän. Ne on melkeinpä mun lemppareita.
Kasvihuoneella kaikki hyvin, tomaattia pukkaa ja muutenkin lämmintä.


Osan hajuherneistä kylvin muratin kaveriksi purkkiin luulin ettei ne kasva siinä mutta nyt muratti parka on jäänytkin toiseksi, hajuherneissä jo muutamia hentoja vaaleanpunaisia kukkia, hauskasti ne riipputilassakiin pärjäävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti