tiistai 20. heinäkuuta 2010

Villasukkiako tarvitaan?

Olen varautunut koleaan syksyyn ja viimovaan talveen, eli ostin sukkalankoja, tai ainakin sillä silmällä ne hankin (hullu!!!) Näytti niin kauniilta uudet värit ja vanhatkin, loma siintää about neljän viikon päästä, vois keritä pari  sukat sutasemaan tai aiemminkin jos ei muuta keksi. Kohtahan on joulu ja tontulla on siis kiirusta, tai ettei sitä siis tule niin voi aloittaa nyt, kerrakin ajoissa. Aina kuitenkin pitää olla jokin projekti menossa - kuten pihan sadettaminen, jota nytkin tehdään. Se ei kyllä ole edes projekti vaan kotityö (? KENEN?) Joka tapauksessa villalankaa on siis, sitä siis on sellainen 30 l muovilaatikko täynnä, onhan mulla se isoäidinneliöruututorkkupeitto projektikin menossa. Se syntyykiin pikkuhiljaa ns. huomaamatta. Sillähän ei ole mitään deadlinea.
Eikös vaan olekin herkullisen värisiä, on 7 veljeksen raitaa, Pirtaa ja Novitan marjaretkeä - mustikkaa ja puolukkaa. Mustikoista saa kivat sini-violettiset raitasukat ja varsinkin tosta 7 veljeksen raidasta tulee tosi kivat sellaiset karkkiraitasukkaset.
Jos haluaa hyväntekeväisyyttä harrastaa ja sukkia kutoa - niin kannattaa käydä tällä sivulla:
http://www.sotilaskotiliitto.fi/operaatiovillasukka.html
Sinne voi kutoa 2011 vuoden varusmiehille villasukkia, jokainen saa omat sukata, väri pitää sopia maastopuvun väriin, Novitallahan on Raita sarjassa vihreää ja niitä muitakin Novitalle mistä saa raitaiset sukat pelkästään vihreän eri sävyillä, toki voi tehdä yksiväriset tummanvihreätkin. Kunhan todella on sit vihreetä eikä mitään punaraitoja, muuten taitavat päätyä sensuuriin. Sivulla on tarkemmat ohjeet miten voit osallistua operaatio villasukkaan. Ei muuta kuin kutomaan.

Asiasta toiseen: Tämä on 100. blokkaus!!!

Asiasta kolmanteen: Tässä oma suunnittelema hiirimatto, kuva omista tulppaaneista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti