maanantai 26. joulukuuta 2011

Tapaninpäivä

Aamun todellisuus tänään, miten tässä nyt sitten näissä olosuhteissa lähdetään Tapaninpäivä ajelulle. Lehdessä jopa luki että autoilu näillä myskylukemilla on vaarallista ja käskettiin pysyä sisätiloissa. Kannatetaan. Mökkihöperöksi tässä tulee muttei voi mitään, mulla on pyjamakin päällä vaikka kello lyö kohta puoli yksi. Ompa valmiina iltaa varten:)
Jouluruokia alan kohta lämmittämään ja nautiskelemaan vielä kun voi. Onneksi meillä on sähköt monella ei nyt niitäkään uutisten mukaan ole. Onneks on Trangia keitin kaapissa ja Sinolia, että saa kaffet ainakin vaikka sähkö tökkis. Ulkona lenteli mun risupossut ja pikkukuuset. Keräsin talteen ja laitan takaisin kun tuuli tyventyy tästä ehkä huomiseen.

Jokaisellahan on mielessä tällainen haavekuva Tapaninpäivä ajelusta. Viime vuonna vielä oli tällaista jouluna. Sitä muistellessa.
Tämä taisi nyt olla vastaus siihen rukoukseemme kun kaksi talvea olemme melkekin hukkuneet lumeen niin nyt ei sitten saatu mitään muuta kun vettä ja myrskytuulta.
Kuva tänään Pellosta - lunta on ja pakkasta kanssa, epäreilua!

Kuva meidän kulmilta - tänään.
Missä lumi?
Tuuli on nytkin kova, melkein meinaa terassin katoskin lentää ilmaa, aina kohoilee kun tuuli tulee altapäin ja meinaa nostaa sitä pari senttiä, onneks ruuvit ainakin vielä pitää sen aloillaan, mutta tykkää en yhtää tällaisesta puhurista. Puita ei onneksi ole kaatuillut lähistöllä, ei ainakaan näy. Huomenna varmaan koko totuus näkyy kun lähdetään töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti