maanantai 13. helmikuuta 2012

Arkea mutta lomaa

Talvilomani jatkuu vielä toisenkin viikon vaikka arkihan nyt taas on viikonlopun jälkeen. Tämä kisu lähti mukaan Pihtiputaalta Kultakeramiikan myymälästä, lapussa luki että paperipaino, sillä kisu on painavaa laatua, taitaa olla hiekkaa persuuksissaan. Nyt se saapi olla meidän keittiövahtina.


Vähän kevättä laitoin jo, vaihdoin talvisen kapan pois ja laitoin
keväisen kukkasellisen paikalleen, pöydässä samanlainen kaitaliina.
Kyllä se kevät pian koittaa, ollaanhan jo helmikuun puolessa välissä menossa.
Kärsivällisyyttä:)
Kevättä kohden pitää saada kämppää valoa ja valkoista. Joku kiertokulkuhan tämä on, syksyllä tummaa ja tunnelmaa joulua kohden ja sitten heti kun talven selkä alkaa taittumaan tulee hirvee valon tarve ja tummista väreistä pitää päästä eroon. Niinhän se on kaikilla.

Postissa kun olin lähettämässä ystävänpäiväkirjettä pikku-pikkuystävälleni, niin
kyselin taas kauniita merkkejä, tykkään että postimerkki on kaunis silloin kuin harvoin lähettää sen kortin tai kirjeen, sillä on siis suuri merkitys. Itsekin katson aina millaisella merkillä kortti tai kirje tuli, en tiedä mistä se johtuu. Kaunis pitää siis olla. Mulla kaupattiin näitä taidemerkkejä , Helene Schjerfbeck maalauksia.

Lisäksi ostin liuskan pyöreitä pioneja, niin kesäisiä. Pyöreitä merkkejä olen ostanut ennenkin, musta ne vaan niin kivoja, nämä ovatkin ikimerkkejä eli ovat voimassa forever.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti