lauantai 3. maaliskuuta 2012

Ostoksia kevääseen

Tulppaanit haettiin kaupasta, vaaleanpunaista jälleen, niin keväistä.
Keltaiset säästän pääsiäiseen, siksi en niistä nyt vielä välitä mutta tuo vaaleanpunainen on niin ihana. Uusi karkkikippokin lähti Halpahallista, mini-mariskooli (ei siis aito) sopii hyvin karkeille. Mulla on samanlainen vaaleanpunainen aitokin mariskooli isompana, kiva pari yhdessä sitten isommassa kattauksessa. Tuo sininen maljakko on kirpparilta kokonaisen euron maksoin siitä.
Halpahallista lähti muumitavaraakin mutta niistä ei voi julkaista vielä mitään koska menevät synttärilahjaksi ja joku saattaa lukea täältä(!?)

Auton ikkunasta,
niin kaunis auringonpaiste ja lumet sulaa että kohina käy.
Kyllä on ihanaa aikaa tämä kevät, tykkään;)

 Meillä joulukuusi vielä etupihalla, mutta ei se lähde purkista pois, koska on jäätynyt siihen. Odotelkoot. Hyvin vihreänä se on yllättävästi säilynyt. Pallotkin on vielä!  Mulla on kranssikin ovessa mutta otin siitä punaisen nauhan pois. Nyt on vaan yksi vihreä timantti (vale sellainen) keskellä. Saa olla pääsiäiseen saakka. Silloin pääsee tiput ja munat ja höyhenet valloilleen.
Vaikka tässä kevättä odotellaan niin ostin mennä viikolla ruskeaa lankaa ja ajattelin virkata siitä piparitalon (kyllä!) ja ostin jo valmiiksi koristenappejakin. Ohjekin on Novita lehdeltä. Toivottavasti valmistuu ensi jouluksi. Se on loppujen lopuksi helppo tehdä, koristelu vaan taitaa kestää enemmän, riippuen kuinka paljon haluaa koristella. Minä haluan ja paljon!!!

Tällainenkin hauska tiskiharja lähti mukaan, siinä on säiliö pesuaineelle. Saapi hyvin kattilat pestyä. Sitä ei juuri muuhun käytetä koska kone pesee muuten. Tuo punainen öylätin näköinen on uusi tiskirätti, se kastellaan veteen ja aukeaa siitä, niitäkin ostin. Kaikkea kivaa.
Jotenkin kaikki on tänään vaaleanpunaista!
Kaikkea se kevät saa aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti