maanantai 18. elokuuta 2014

Sateinen maanantai

 Minulla oli aikainen herätys, muttei haittaa, saapi töitä tehtyä enemmän ja nautittua lomasta. Aamu TV:n ja suklaakakun jämän jälkeen aloitin puutarhavajan maalauksen siis lattian, koska ulkona satoi, laitoin ovet kiinni ja ryhdyin maalauspuuhiin, pengoin vanhoja maalipurkkia ja muistini mukaan pitäisi jotain petsin tapaista löytyä jolla voi lattian mörjätä että pysyy parempana kun kumppareilla siellä talsii ja kaikenmoista konetta säilytellään missä vesi lentää että silleen.
Toisen kerroksen vielä vaatii mutta odotellaan kuivumista. Voi kestää pidempää eli huomiseen kun jouduin laittamaan ovet kiinni ettei sade tule sisälle saakka.
 
Mökkihän sai lauantaina huopakaton, hieno tuli ja ovet paikoilleen, kahva puuttuu mutta on jo hankittuna ja rautahyllykkökin on sisällä, jotta saadaan kaikki puutarhakalut hyllyille.

 Lipputangon valulle annoin luonnonvettä.
 
Pihlaja antaa hyvän sadon, linnuille riittää talviruokaa.
Tuolla taustalla häämöttää naapurin entinen navettarakennus (peltikatto paistaa puun takaa) Tapasin viime viikolla uuden naapurin (perinyt tämän isänsä tilan veljensä kanssa) ovat kunnostamassa kesäpaikaksi tätä.  Kertoi talostaan ja etsittiin yhdessä rajatolppia. Sanoin että teidän navetan ikkuna on meille päin ja että minua on kielletty katsomasta sinne, koska siellä saattaa olla se Norman Batesin äitimuori kiikkutuolissa istumassa. Kertoi että kävi yöllä siellä katsomassa ja sanoi ettei siellä kummitellut. (Siis ei silloin!) Päätin että en mene siis katsomaan edelleenkään sinne ikkunaan.

Eilen oli ravntolapäivä.
Käy kurkkimassa esikoiseni ekaa ravintolapäivää täältä.

Viski & Pekoni -ravintola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti