sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Sunnuntaina

 Kuumuuden takia lähdettiin heti aamupuuron jälkeen kävelylenkille. Matkalla oli "vanhoja" liikennemerkkejä, jotka piti kuvata koska kohta tulee tilalle sukupuolettomia molopäitä, joista en todellakaan tykkää. Pitäähän niissä olla persoonaa. Olen aina voinut kulkea suojatietä vaikka siinä on mies, en ole edes laittanut sitä merkille... ketä tämä muka loukkaa???
Sitä paitsi minusta  ne uudet molopäät ovat ihan miehisiä edelleen, ei niistä nainen tule mieleen... Kukahan ne hyväksyi?

 Tähän tulee varmaan sähköpyörä...
Isä ja tytär ovat menneen talven lumia, mikähän moloperhe tulee tilalle?
Hävetkää...

 Äitienpäiväruusu jaksaa kasvaa ja kukkia edelleenkin vain, olen leikannut aina kuivat pois ja kastellut joka päivä, auringosta se ei tykännyt mutta laitoin varjoon nurkkaan, siellä alkoi kukinta uudelleen, aurinko poltti sen lehdetkin keltaisiksi, jote ei tykännyt kovin kuumasta.

 Kesäbegoniat maassa kukkivat varjopaikassa hyvin.

 Tuoksuminttu alkaa punoittamaan ja kukkimaan siis, sen  vihreät päät muuttuvat punaisiksi eli kukiksi, tuoksu on ihana heti kun siihen koskee, ötökät tykkää...



1 kommentti:

  1. minä talvetan kellarissa ruukkuruusut ja kannan ulos keväällä kun muistan.hyvin on tähän asti kukkineet vaikka vaikka taitaa olla vanhat mullat jo kolmekin kesää.

    VastaaPoista